Als klein kind werd er iedere dag geknutseld, getekend, geknipt, geplakt en een heleboel dingen gemaakt en ontworpen. Want mijn grootste droom was ontwerpster worden zodat ik iedere dag kon doen wat ik het liefste doe, creatief bezig zijn. Kunst en beeldende vorming waren dan ook mijn favoriete vakken op de middelbare school. Iets creeeren vanuit een gevoel en je laten inspireren door verschillende elementen en dit dan ook daadwerkelijke uitwerken in een product.

Toch was ik altijd zoekende naar mijn eigen stijl en smaak. Ik merkte dat ik af en toe ging twijfelen aan mijn stijl omdat de mensen om mij heen het zo anders deden, en vooral veel hetzelfde. Daarom bleef ik destijds vaak in het gebruikelijke hangen, ook niet erg natuurlijk! Maar waar word ik nu echt gelukkig van.. Nou, namelijk van kleur, positiviteit en eigenheid.

Waar het
allemaal begon

"Wees dapper en doe vooral in het leven waar
jij gelukkig van wordt. Draag en koop producten die dit gevoel versterken; Be bold!"

Nola Houthuijzen - Oprichter Boldly the Label

Het atelier van Boldly is gevestigd in het mooie Dinxperlo. Het dorpje waar ik ben opgegroeid, de plek waar mijn geluk is gevestigd. Het atelier is de plek waar mijn creaties en ideeen tot leven komen. Een plek waar ik ontzettend graag de wereld van Boldly met de consument wil delen.

In het atelier staat creativiteit voorop. Ik werk hier aan mijn eigen keramiek collecties en producten. Omdat ik altijd al een voorliefde heb gehad voor de warmte en veelzijdigheid van textiel werk ik daarnaast vaak ook aan projecten rondom textiel.

Mijn passie voor klei en textiel hebben ontzettend verschillende eigenschappen, hard en zacht, koud en warm, breekbaar en flexibel. Maar hey, there is beauty in all differences.

Mijn atelier
in Dinxperlo